У Харківській області ставитимуть новорічні ялинки. У Близнюківській громаді вирішили дотримуватися новорічних традицій і під час військового стану.

"Багато сіл, селищ та міст нашої країни цього року утрималися від встановлення новорічних ялинок. Ми, навпаки, вирішили не порушувати традицію… Ми робимо все, щоб ворог усвідомив, що йому нас не залякати, не відібрати у нас наші традиції. Щиро хочу , щоб дух Різдва, віра в диво та швидку Перемогу України не оминули Близнюківщину", - заявив селищний голова Геннадій Король.

Чиновник повідомив, що на встановлення новорічної ялинки бюджетні гроші не витрачатимуть. У селищі буде штучна ялинка, яку придбали минулими роками.

Новорічну ялинку вирішили не скасовувати у ще одному населеному пункті Харківщини – Чугуєві. Про це повідомляли у місцевій мерії.

У Харкові також встановили головну міську ялинку. Цього року вона знаходиться не на площі Свободи, а під землею, на станції метро “Університет”. Це продиктовано цілями безпеки. У День Святого Миколая біля ялинки відбудуться святкові заходи. У ніч із 31 грудня на 1 січня харків'яни зможуть зустріти Новий рік біля головної ялинки. Для цього потрібно прийти на станцію “Університет” до настання комендантської години, яка зараз діє у місті з 23-00 до 5-00.