У Первомайському Харківській області задались питанням, чи потрібні цього року новорічні ялинки. Відповідне опитування проводить мер міста Микола Бакшеєв у своєму телеграм-каналі.

"У столиці пропонують не встановлювати ялинку, а зекономлені гроші направити на допомогу армії та переселенцям. А що ви думаєте з цього приводу? Чи слід встановлювати ялинку під час війни у ​​нашому місті?" - пише Бакшеєв.

У телеграм-каналі мера можна залишити свою думку щодо цього питання.

Мер Києва Віталій Кличко нещодавно розповів, що у столиці буде головна новорічна ялинка країни, але при цьому замінять традиційні ярмарки та гуляння. Ще невідомо, де саме встановлять ялинку, але вже розпочато роботу з підготовки.

Харківська ялинка на площі Свободи зазвичай стояла понад місяць - з кінця грудня до початку лютого. Щороку вона збирала величезну кількість людей - сюди приїжджали і харків'яни, і мешканці передмістя, і гості з інших областей. Зазвичай її відкривали 19 грудня, у День святого Миколая, з карнавалом та концертом. На площі була ковзанка, будиночок Діда Мороза, працював новорічний ярмарок із фуд-кортами.