У Харкові о четвертій годині ранку пролунало близько десяти вибухів. Про це повідомили харківський губернатор Олег Синегубов та мер Ігор Терехов.

Місто зазнало чергового обстрілу з боку РФ. За даними Терехова, цілилися за об'єктами критичної інфраструктури. Інформація про жертви та руйнування уточнюється.

За попередніми даними, удари були завдані ракетами С-300. Виникли пожежі, які рятувальникам вдалося оперативно загасити.

За повідомленнями городян, після вибухів розпочалися перебої з електрикою, опаленням, водопостачанням. Але вже о 7-й годині ранку подача світла, тепла та води у багатьох відновилася. Деякі райони міста залишаються без електроенергії.

Метро та електротранспорт працюють.

Усі міські служби та ДСНС працюють над усуненням наслідків нічного обстрілу.

Упродовж останніх місяців війська РФ намагаються зруйнувати критичну інфраструктуру Харкова. Станом на кінець 2022 року внаслідок кількох масованих ракетних ударів у місті було пошкоджено 20 км магістральних трубопроводів, 44 котельні, одна ТЕЦ, 46 центральних та сім індивідуальних теплових пунктів, три насосні станції – всього 117 об'єктів. В обенерго повідомляли про те, що противнику вдалося вивести з ладу всю енергетику, що генерує. Область одержує електрику з інших регіонів країни.