Стало відомо, коли пройде сесія Харківської облради. Заплановане на 1 грудня засідання було перенесене. У прес-службі облради повідомили, що депутати зберуться на сесію XIII 3 грудня.

Сесія мала розпочатися сьогодні о 10:00. Але близько 11:30 стало відомо, що її проведення неможливе через проблеми зі зв'язком. У приміщенні, де планували підключити систему для голосування, зникли світло та інтернет. Голова облради Тетяна Єгорова-Луценко повідомила, що має знайти будинок, де депутати зможуть працювати без проблем зі зв'язком.

На сесії депутати планують розглянути низку кадрових питань, питання об'єднання деяких комунальних підприємств, заслухати доповідь голови обласної ради про виконану за рік роботу.

У сесійну залу винесуть питання, яке останніми місяцями викликало резонанс у ЗМІ та серед громадськості, - перейменування Харківського академічного російського драматичного театру імені О.С. Пушкіна. Спочатку з'явилася інформація про те, що цього питання на порядку денному немає. Пізніше стало відомо, що комісія з молодіжної політики, культури, спорту та туризму облради все ж таки провела засідання вранці 1 грудня і прийняла рішення внести питання до порядку денного.