У Харкові починають вмикати опалення, заявив мер Ігор Терехов.

У місті очікується похолодання. Сьогодні, 23 жовтня, починають запускати всі харківські котельні. У службі 1562 кажуть, що всі житлові будинки мають бути з опаленням до вечора 25 жовтня. 

Мер заявив, що комунальні служби посилено працюють, щоб якнайшвидше забезпечити теплом житлові будинки харків'ян і соціальні об'єкти.

Проте 57 будинків у різних районах міста опалювати не будуть. Це пов'язано з тим, що під час обстрілів будинки зазнали значних пошкоджень. Список адрес - у нашому матеріалі.

Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Снєгубов, заявляв, що на Харківщині фактично розпочався опалювальний сезон. Працюють 38 котелень в окремих громадах, опалюється 24 заклади охорони здоров'я та 120 багатоквартирних житлових будинків.

В області їх розгорнуто 916 "Пунктів незламності, готові понад 10 мобільних пунктів. Для закладів охорони здоров'я придбали 789 потужних генераторів, створено резервний запас палива. Усі заклади критичної інфраструктури та Центри Первинної меддопомоги забезпечені генераторами на 100%.