На Куп'янському напрямку кілька підрозділів РФ відійшли на відновлення через втрати. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, пише "Суспільне".

За оцінкою губернатора, ситуація на сході Харківської області не змінилася: російські війська продовжують атаки, однак водночас зазнають великих втрат. 

Синєгубов повідомив, що військові дії РФ на Куп'янському напрямку відрізняються від дій на Борівському напрямку. У напрямку Борової росіяни діють невеликими групами: піхота з артилерійською підтримкою. На Куп'янському ж напрямку штурми йдуть із застосуванням важкої броньованої техніки.

Значні втрати військ РФ підтверджують самі російські бійці. Українські розвідники перехоплюють їхні розмови зі знайомими та родичами. У перехопленій розмові співрозмовники повідомляли, що в одному з підрозділів із 240 солдатів живими залишилося троє. 

У ще одному перехопленні військовий розповів матері про великі втрати і зробив висновок, що шансів захопити Куп'янськ у російських військ немає.

За даними командувача Сухопутних військ України Олександра Сирського, загалом протягом останніх двох тижнів на Східному напрямку від Вугледара до Куп'янська російські війська втратили понад 4 тис. осіб. ЗСУ знищили або пошкодили понад 500 одиниць військової техніки. При цьому Сирський зазначив, що на Куп'янському напрямку росіяни намагаються зміцнитися, збільшили кількість дронів-камікадзе

Помічник начальника 15-го мобільного прикордонного загону "Сталевий кордон" Іван Шевцов повідомляв, що під Куп'янськ прибули 250 "вагнерівців" для організації наступів. Тут росіяни використовують підрозділи "Штурм" і "Штурм Z", які укомплектовані колишніми ув'язненими.