Російські війська збільшили кількість дронів-камікадзе на Куп'янському фронті. Про це повідомив командувач Сухопутних військ України Олександр Сирський.

За даними Сирського, росіяни продовжують атакувати на Куп'янському напрямку. Але ЗСУ завдають їм великих втрат. Загалом на східному напрямку, у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця", за два тижні російські війська втратили понад 4 тис. осіб. ЗСУ знищили або пошкодили понад 500 одиниць військової техніки.

Півтора тижні тому Олександр Сирський повідомляв, що російське командування накопичує резерви і концентрує артилерійські групи на Куп'янському напрямку. Тоді ЗСУ відбили атаки на напрямку Ягідне - Куп'янськ-Вузловий. Це змусило російські війська проводити перегрупування.

Помічник начальника 15-го мобільного прикордонного загону "Сталевий кордон" Іван Шевцов повідомляв, що на Куп'янський напрямок прибули 250 "вагнерівців" для організації наступів. Під Куп'янськом використовують бійців підрозділів "Штурм" і "Штурм Z", які укомплектовані з колишніх ув'язнених.