У Харкові з'являться нові пункти опалення. У міськраді повідомили, що два нові пункти відкриють благодійники.

Пункти обігріву “Теплий хаб” відкриває “Харківський єврейський благодійний фонд Хесед - Шааре Тиква” у Київському та Салтівському районах спільно з районними територіальними центрами.

У цих пунктах харків'яни зможуть не лише зігрітися, у разі тривалої відсутності електроенергії зарядити телефон, а й отримати професійну психологічну допомогу.

Адреси пунктів обігріву:

  • вул. Валентинівська, 23-г, станція метро "Студентська" (жовта двоповерхова будівля колишнього дитячого садка). Графік роботи: з 9:00 до 15:00 щоденно, крім суботи та неділі;
  • вул. Багалія, 12, санції метро "Пушкінська" або "Архітектора Бекетова" (рожевий одноповерховий будинок). Графік роботи: з 8:00 до 17:00 щоденно, крім суботи та неділі.

Новини та анонси заходів у “теплих хабах” публікуватимуться у телеграм-каналах:

Додаткову інформацію можна отримати за тел.: (050) 392-21-71.

Проект реалізований за фінансової підтримки глобальної єврейської гуманітарної організації “Джойнт” (JDC) та британського фонду “Всесвітня єврейська взаємодопомога” (World Jewish Relief).

2022 року кількість пунктів обігріву у Харкові значно збільшили. Це пов'язано з ризиками відключення тепла, світла та води. Війська РФ ведуть обстріл електростанцій і підстанцій, що порушує штатну роботу всіх комунальних служб. Дізнатися про розташування пунктів обігріву можна за допомогою карти. Для незаможних громадян у місті відкрили кілька десятків пунктів гарячого харчування.