Загинув американський доброволець, який воював у Харківській області. Про це повідомляє американське видання The Daily Beast.

23-річний житель штату Вашингтон вступив до Інтернаціонального легіону у квітні 2022 року, незважаючи на те, що його батько, Стів Грег, був проти такого рішення.

У червні військовий із США отримав поранення під час звільнення Харківської області, лікувався у військовому госпіталі. Після одужання він знову повернувся до лав легіону. Наприкінці жовтня його батько Стів Грег отримав повідомлення від його командира про загибель сина.

Представник української армії, який не назвав свого імені, розповів The Daily Beast, що він почув про загибель Скайлера на північному сході України, коли солдати з Інтернаціонального легіону потрапили під артилерійський обстріл в останній тиждень жовтня. Декілька людей отримали поранення під час обстрілу.

Точне місце загибелі американського громадянина не називається. Ймовірно, це сталося на сході Куп'янського району, де тривають бої або на Луганщині, поблизу міста Сватове.