У Харкові відкриваються ринки, що постраждали від обстрілів. Як повідомила представник Департаменту адміністративних послуг та споживчого ринку Оксана Кондратенко, частково відновили роботу дев'ять із 16-ти пошкоджених обстрілами та бомбардуваннями ринків.

"До війни в Харкові функціонувало 53 ринки та торговельні майданчики. З початку військової агресії проти України зруйновано 16 ринків. З 16 зруйнованих працює 9, які частково відновили роботу", - заявила Оксана Кондратенко.

Чиновниця повідомила, що відновлення роботи ринків залежить від позиції власників, а міська влада допомагає у відновленні комунікацій та майданчиків.

Частково відновив роботу ринок біля метро "Героїв Праці". У квітні після чергового обстрілу там сталася масштабна пожежа, що охопила площу 1,5 тисячі квадратних метрів. За кілька місяців підприємці почали повертатися. Зараз на ринку торгують продуктами, одягом, взуттям, товарами першої потреби.

Також відновлюють роботу великі торговельні мережі. У Харкові відкрився "Епіцентр" на Героїв Праці. Магазин не працював із 24 лютого.

“Епіцентр” на Героїв Праці працюватиме щодня без вихідних із 9.00 до 17.00.