В. Климентьев мог стать жертвой тех людей, которых критиковал в своих публикациях - министр внутренних дел
Міністр внутрішніх справ України Анатолій Могильов допускає, що зниклий засновник і головний редактор харківської газети "Новий стиль" Василь Климентьєв міг стати жертвою тих людей, яких критикував у своїх публікаціях , повідомила "ЛІГАБізнесІнформ".

"Леонід Зима (заступник міністра МВС, начальник кримінальної міліції - "SQ") повернувся з Харкова, привіз матеріали ... Чесно кажучи, ця справа викликає в мене особливе занепокоєння. Ми вивчили публікації зниклого журналіста, з яких випливає, що він досить гостро критикував, скажімо так, значущих людей цього регіону. Можна з великою ймовірністю припустити, що В.Климентьєв став жертвою протиправних дій ... Він міг постраждати через свою професійну діяльність", - заявив міністр.

Як повідомив сайт Центру громадських зв'язків ГУ МВС України в Харківській області, пошуки В.Климентьєва тривають. За інформацією першого заступника начальника облуправління міліції Миколи Фоменка, водолази Донецької, Луганської та Харківської областей обстежують дно Печенізького водосховища (на водоймі було виявлено човен з особистими речами журналіста - "SQ"). На 26 серпня близько 20% дна досліджено, результатів немає.

Довідка "SQ". Близькі родичі В.Климентьєва (1943 р.н.) 12 серпня о 22.30 звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що він пішов з дому і не повернувся. Міліція 15 серпня порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст. 115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Мобільний телефон і ключі В.Климентьєва були знайдені 17 серпня в гумовому човні на Печенізькому водосховищі (сел.Старий Салтів Вовчанського р-н).

В.Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями, пов'язаними з розкриттям фактів корупції в силових органах. За словами співробітника газети "Новий стиль" Юрія Хомайка, в останні три роки основними фігурантами розслідувань газети були С.Денисюк, В.Плетньов і С.Хачатрян.