За матеріалами однієї з публікацій у газеті "Новий стиль", головним редактором якої є Василь Климентьєв, порушено кримінальну справу. Про це 26 серпня повідомив журналістам начальник Харківського міського управління Головного управління МВС України в Харківській області Олександр Баранник.

За його словами, справу порушено за фактом втручання одного з колишніх співробітників правоохоронних органів у хід слідства в одній з кримінальних справ. Підозрюваний не затриманий. "Ми пов'язуємо цю справу зі справою, порушеною за фактом зникнення В.Климентьєва", - заявив О.Баранник.

За його словами, деякі факти, викладені в газеті "Новий стиль", "частково знайшли своє підтвердження".

Довідка "SQ". Близькі родичі В.Климентьєва (1943 р.н.) 12 серпня, о 22.30, звернулися до Дзержинського райвідділу міліції Харкова із заявою про те, що він пішов з дому і не повернувся. Міліція 15 серпня порушила кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ст.115 Кримінального кодексу (умисне вбивство). Мобільний телефон і ключі В.Климентьєва були знайдені 17 серпня в гумовому човні на Печенізькому водосховищі (сел. Старий Салтів, Вовчанський р-н). В. Климентьєв займався журналістськими розслідуваннями, пов'язаними з розкриттям фактів корупції в силових органах.

За словами співробітника газети "Новий стиль" Юрія Хомайка, в останні три роки основними фігурантами розслідувань газети були голова Державної податкової адміністрації в Харківській обл. Станіслав Денисюк, суддя Київського районного суду Володимир Плетньов і помічник прокурора Харківської обл. Сергій Хачатрян.