Трамвайные колеи в начале ул. Клочковской в Харькове будут демонтированыРух трамваїв усіх видів призначення вул.Клочківською, від вул. Полтавський шлях до Бурсацького узвозу, і вул.Піскуновською, від Бурсацького узвозу до пров.Піскуновського, припиняється 23 листопада. Як повідомив офіційний сайт Харківської міськради, це робиться для підвищення рівня безпеки руху та пропускної здатності в центральній частині міста, враховуючи граничний фізичний знос трамвайних колій та контактної мережі в цьому районі і можливість об'їзду цієї ділянки вулицями Полтавський шлях, Червоноармійською та Котлова.

Шлях руху трамваїв маршруту № 7 буде здійснюватися так: Новоселівка - вул.Кривомазова - вул. Жовтневої Революції - вул. Першої кінної армії - вул.Греківская - вул.Університетська - пл.Пролетарська - вул. Полтавський шлях - вул. Котлова - Рогатинський в'їзд - вул.Клочківська - пр.Перемоги.

Демонтаж трамвайних шляхів і контактної мережі планується проводити у два етапи: з 23 листопада до 10 грудня - по вул.Клочківській, від вул. Полтавський шлях до Бурсацького узвозу,  у 2011 р. - по вул.Піскуновській, від Бурсацького узвозу до пров.Піскуновського.