Вдень Харків та область знову зазнали ракетного удару. Як повідомили у ХОВА, усі російські ракети були націлені на об'єкти критичної інфраструктури.

Внаслідок обстрілів загинув 50-річний чоловік, ще двоє отримали поранення. Пізніше з'явилася інформація, що один із поранених помер у "швидкій". За даними ХОВА, всі постраждалі - працівники об'єкта критичної інфраструктури в Чугуївському районі, в який було влучання.

Мер Харкова Ігор Терехов, у свою чергу, вдень повідомив про ракетний удар по об'єкту інфраструктури в Індустріальному районі Харкова. Там про постраждалих поки що інформації немає.

Близько 16:15 звуки вибухів харків'яни знову чули в Індустріальному районі. За інформацією влади, місто обстріляли , вірогідно, ракетами Х-59, є повторне влучання в об'єкт критичної інфраструктури. Пожежі немає, руйнації уточнюються. Без постраждалих.

Вранці у Харкові пролунала серія вибухів, на якийсь час зупинилося метро. Голова ХОВА Олег Синєгубов розповів, що удари були по Немишлянському та Основ'янському районах - і також по об'єктах критичної інфраструктури.