У Харкові – серія вибухів, Україна переживає масований ракетний удар. Голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синегубов повідомив про прильоти чотирьох ракет. За попередніми даними, противник використав С-300.

Губернатор розповів, що удари припали по Немишлянському та Основ'янському районам. Під прицілом – критична інфраструктура. На місці працюють рятувальники. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється. На нетривалий час у місті зупинялося метро.

Зранку 29 грудня війська РФ організували чергову ракетну атаку на українські міста. Вибухи пролунали також у Києві, Львові, Одесі.

Радник голови ВП Михайло Подоляк повідомив, що 29 грудня російські війська випустили по Україні 120 ракет.

7

Активно працювали підрозділи ПФО. В Оперативному командуванні "Північ" поінформували, що в небі над Сумською областю було збито дві ворожі ракети. У Миколаївській області над морем було збито п'ять ракет, повідомив керівник ОВА Віталій Кім.

Вчора, 28 грудня, Харків двічі зазнав обстрілів. Вранці дві ракети прилетіли до Слобідського району, було поранено одну людину. Увечері місто атакували 13 дронів-камікадзе. Але сили ППО збили 11 безпілотників. Харківський губернатор Олег Синегуббов повідомив про влучення в об'єкти критичної інфраструктури.