Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 28 травня, привітав із днем народження Почесного громадянина міста Харкова, генерального директора Акціонерного товариства "Українські енергетичні машини" ("Турбоатом") Віктора Суботіна.

"Ви - досвідчений і професійний керівник, який заслужив повагу і визнання далеко за межами рідного міста. Завдяки Вам харківський "Турбоатом" постійно вдосконалюється, продукція підприємства затребувана на світовому ринку енергетичного обладнання, а економіка нашого міста розвивається.

Дякую за Ваш внесок у розвиток Харкова, Харківської області та країни! Бажаю Вам міцного здоров'я, сімейного благополуччя, сил, успіхів і нових звершень! Якнайшвидшої Перемоги Україні, яку ми наближаємо щодня!" - йдеться у привітанні.

Крім того, Віктора Суботіна з днем народження привітав трудовий колектив підприємства. Привітання опубліковано на сайті Акціонерного товариства "Українські енергетичні машини".

"Металеві конструкції нічого не варті без людей, які вміло орудують ними, а людям набагато легше йти в ногу з часом, долати перешкоди, здобувати нагороди, коли їх веде за собою міцний лідер. І ми вдячні долі, що наш колектив очолює така людина-лідер, як Ви! " - йдеться у привітанні трудового колективу. 

Колектив "Status Quo" приєднується до привітань і бажає Віктору Георгійовичу здоров'я та натхнення.