АТ "Укренергомашини" та Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця підписали угоду про співпрацю та дуальну освіту. Про це повідомляє прес-служба підприємства.

27 вересня 2022 року в рамках багаторічного партнерства між АТ "Українські енергетичні машини" та Харківським національним економічним університетом імені Семена Кузнеця відбулося підписання Угоди про співпрацю та дуальну освіту.

Документи підписали генеральний директор АТ "Укренергомашини" Віктор Суботін і ректор університету Володимир Пономаренко.

Мета укладення угоди - оновлення та посилення взаємодії в питаннях підготовки компетентних фахівців, підвищення їх конкурентоспроможності та адаптації на сучасному ринку праці, а також забезпечення ефективних умов інтеграції бізнесу в освітній процес для практичного застосування та закріплення теоретичних знань здобувачами освіти.

Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця за результатами всеукраїнського серпневого рейтингу посів 6 місце серед харківських вишів.