На Слобожанському напрямку росіяни не припиняють обстрілів населених пунктів вздовж лінії зіткнення. Як повідомили у ранковому зведенні Генштабу, за добу росіяни обстріляли понад 30 населених пунктів.

Серед них: Гур'єв Козачок, Красне, Стариця, Охрімівка, Варварівка, Новомлинськ, Дворічна, Західне та Куп'янськ Харківської області.

У Генштабі додали, що на Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках обстановка без істотних змін, наступальних угруповань противника не виявлено. На Куп'янському, Лиманському, Запорізькому та Херсонському напрямках супротивник обороняється.

За даними голови ХОВА Олега Синєгубова, у с. Кондрашівка Куп'янського району обстрілом пошкоджено будівлю ліцею. У с. Глибоке Харківського району пошкоджено будинок. У Петропавлівці Чугуївського району було поранено 49-річного чоловіка, його госпіталізували у стані середньої тяжкості.

Військовий експерт, полковник запасу Роман Світан днями зробив прогноз, що росіяни можуть піти у наступ із Валуєк на Куп'янськ. На думку експерта, російська армія може йти вздовж залізниці та річки Оскол. Росіяни можуть спробувати видавити українські війська зі східного берега річки та Оскольського водосховища, прикриваючись цим водосховищем із заходу.