У Харківській області можна проїхати сімома відновленими мостами. Про це повідомили у Міністерстві інфраструктури.

"В області забезпечено проїзд через сім зруйнованих мостів, а біля шести зруйнованих споруд будують тимчасові переправи та об'їзних шляхів", - йдеться у повідомленні.

Також, за інформацією чиновників, на звільнених територіях Харківської області вже розчистили близько 450 км доріг та вулиць в Ізюмі, Балаклії та Куп'янську.

Дорожники проводять демонтаж штучних споруд на дорогах М-03 Київ - Харків - Довжанський, Т-21-11 Чугуїв - Печеніги - Великий Бурлук та Т-21-04 Харків - Вовчанськ - КПП "Чугунівка". Крім того, розпочато ямковий ремонт на дорогах, пошкоджених військовою технікою.

За інформацією заступника голови Укравтодору Андрія Івка, у Харківській області війною зруйновано 23 мости. На місцях зруйнованих мостів робилися тимчасові переправи, щоб людям на звільнені території швидше передати гуманітрані вантажі.

Швидкість, з якою починають відновлювати звільнені території, не може не вражати. Наприклад, в Ізюмському районі тимчасову переправу через річку замість зруйнованого моста збудували лише за три дні. Дорожники працювали цілодобово.