Війська РФ обстріляли кілька сіл у Харківській області. У Генеральному штабі ЗСУ повідомили, що противник застосовував міномети, артилерійські гармати та РСЗВ.

Снаряди впали в районах сіл Крохмальне та Табаївка.

Крахмальне – старовинне, засноване ще у XVIII столітті, але, судячи з кількості населення, зникаюче село в Куп'янському районі. До війни в ньому проживало близько 45 осіб.

Табаївка також належить до малих населених пунктів. Раніше тут проживали трохи більше 30 осіб.

На Куп'янському та Лиманському напрямках лінія фронту поки що малорухлива. Наступ ЗСУ на цій ділянці тимчасово загальмувався.

На Слобожанському напрямку у прикордонних районах Білгородської області війська ОФ, за даними Генштабу ЗСУ, проводять провокаційні дії.

Окуповані раніше громади у Куп'янському, частині Ізюмського та Харківського районах було звільнено у вересні-жовтні внаслідок стрімкої наступальної операції ЗСУ. Однак у районі адміністративного кордону Харківської та Лугаснської областей рух було припинено. Акцент наступальних дій було перенесено на південь країн, де на початку листопада протягом кількох днів було звільнено Херсон і частину Херсонської області, розташовану на правому березі Дніпра.