У Борову через півтора місяці після визволення дали світло. У селищній раді повідомили про те, що подачу електрики відновили 17 листопада. Світло також з'явилося у будинках мешканців Новопавлівки.

Село Борова, в якому до війни проживало 5,4 тисячі осіб, було окуповане військами РФ у середині березня. 3 жовтня ЗСУ звільнили цей населений пункт. Почалося відновлення комунальних послуг.

Для того, щоб у звільненій Боровій з'явилося світло, знадобилося півтора місяці. Протягом останніх двох днів, 16-17 листопада, електроенергію отримали майже 3000 абонентів. Ремонт ліній електропередач триває.

Подача світла дозволила перевести живлення систем водопостачання та каналізації з генератора на лінії електромереж. На період адаптації системи вода подаватиметься тільки в денний час, приблизно з 8:00 до 21:00. Надалі воду обіцяють постачати цілодобово. Також комунальники підготували селище до вмикання тепла.

У понеділок мають поновити роботу відділення ПриватБанку.

Війська РФ намагаються зруйнувати енергосистему України. 15 і 17 листопада були завдані удари ракетами та дронами-камікдзе по електростанціях та підстанціях. 15 листопада мешканці Харкова та області опинилися у темряві на кілька годин. Електрики повернули світло, але станом на 17 листопада 20 тисяч людей в області залишалися без електрики.