Знайдено 26-ту жертву з розстріляної колони цивільних у Харківській області. Про це повідомили у облпрокуратурі.

17 жовтня силовики, використовуючи розповіді свідків про можливий шлях порятунку поранених, виявили тіло 19-річного парубка. За попередніми даними, після розстрілу автоколони він пройшов близько півтора кілометра і помер від поранень у посадці.

Тіло хлопця спрямоване на експертизу.

Трагедія сталася 25 вересня у "сірій зоні" між окупованим Сватово Луганської області та звільненим Куп'янськом Харківської області. За даними СБУ, диверсанти окупантів майже впритул розстріляли шість машин та одну "ГАЗель".

Понівечену колону виявили через п'ять днів поблизу села Курилівка Куп'янського району. На той момент було відомо про 24 загиблих, з них 13 - діти й вагітна жінка.

Минулого тижня на місці розстрілу колони знайшли ще одне тіло - 25-ту жертву, нею виявилася 75-річна жінка. Вона проповзла близько 200 метрів у напрямку Куп'янська-Вузлового і теж померла у посадці.

Відомо, що під час розстрілу вдалося вижити двом дітям - хлопчику 1,1 року та 5-річній дівчинці. Їхні батьки загинули, а дітей врятували перехожі. Нині малюків передали рідним.