На місці розстрілу колони цивільних на Харківщині знайдено ще одне тіло. Як розповіли в облпрокуратурі, під час огляду правоохоронці виявили 25-ту жертву, нею виявилася 75-річна жінка.

Трагедія сталася 25 вересня у "сірій зоні" між окупованим Сватово Луганської області та звільненим Куп'янськом Харківської області. За даними СБУ, диверсанти окупантів майже впритул розстріляли шість машин та одну "ГАЗель".

Після розстрілу автоколони жінка проповзла близько 200 метрів у напрямку Куп'янська-Вузлового та померла у посадці. Тіло спрямоване на судово-медичну експертизу.

Крім того, правоохоронці вилучили частини тіл інших жертв, які будуть ідентифіковані за ДНК-експертизами. Наразі силовики оглядають машини на місці злочину.

За інформацією прокуратури, було знайдено ймовірне місце засідки, звідки російські військові обстріляли колону, документи росіян та фрагменти їхньої форми.

Понівечену колону виявили через п'ять днів поблизу села Курилівка Куп'янського району. На той момент було відомо про 24 загиблих, з них 13 - діти та вагітна жінка.

Декільком людям вдалося врятуватися, вони дали свідчення слідчим. Зокрема, мешканка села Курилівка Куп'янського району Ольга Терещенко разом із сім'єю намагалася виїхати на звільнену ЗСУ територію. За кілька днів до розстрілу снаряд зруйнував їхню хату. Сім'я вирішила залишити небезпечну зону. Під обстрілом жінка втратила чоловіка та сина.