У Куп'янській мерії - гостра нестача кадрів. Про це повідомили у Куп'янській міській військовій адміністрації.

Так, у кількох управліннях відкрито такі вакансії:

  • головний спеціаліст-юрист, управління ЖКГ;
  • начальник відділу та головний спеціаліст, відділ благоустрою;
  • головний спеціаліст, відділ капітального будівництва;
  • начальник відділу та головний спеціаліст, відділ фінансового бухгалтерського обліку та зайнятості;
  • начальник відділу та головний спеціаліст, відділ ЖКГ.

Детальна інформація про вимоги до претендентів, режим роботи - за телефоном +380669550563, дзвонити в будні з 9:00 до 15:00.

Куп'янськ було окуповано на четвертий день повномасштабного вторгнення РФ, 27 лютого. Мер Геннадій Мацегора одразу погодився співпрацювати з росіянами. Понад півроку Куп'янськ перебував в окупації, а 18 вересня ЗСУ звільнили місто. Однією із проблем стало те, що багато працівників місцевої міськради виїхали, і в листопаді органи влади шукали нових фахівців (було відкрито понад 10 вакансій). Також непроста ситуація склалася на комунальних підприємствах: там поїхали не лише керівники, а й частина робітників. Зі визволенням із Куп'янська виїхали вчителі, які під час окупації продовжували працювати у школах.

У жовтні голова Харківської ОВА Олег Синєгубов запропонував запустити в Куп'янську кілька підприємств, щоб люди мали роботу.

Говорячи про вакансії по Харківській області загалом, зазначимо, що актуальні зараз понад 700. Як повідомили в обласному центрі зайнятості, минулого тижня найвищу зарплатню пропонували технологам та швачкам - 21 та 20 тис. гривень відповідно. Також потрібні слюсарі, логопеди, інженер з метрології, диспетчери, фрезерувальники тощо.