Ще один парк будують у "Фельдман Екопарк". Нова локація - це Парк каменів, або Парк батьків. Його почали створювати ще до початку повномасштабної війни. Великі камені - це символ сили, вічності та пам'яті: вони передають зв'язок поколінь. Сюди можна буде приходити з батьками, згадувати тих, кого вже немає.

В Екопарку також роблять інсталяції, будують оглядові майданчики. У планах - створення каскаду озер і благоустрій території: освітлення, озеленення, будівництво доріжок, встановлення лавок. 

"Фельдман Екопарк" розташований на північній околиці Харкова, відразу за окружною дорогою. Створений у 2013 році. Площа парку - понад 140 гектарів. Тут було створено зоопарк, у якому до війни утримували 5 000 тварин 300 видів.

Екопарк значно постраждав під час російських обстрілів у 2022 році. Там було зруйновано 80% будівель. Загинули шестеро працівників парку та понад 300 тварин.

Проте Олександр Фельдман заявив, що парк буде відновлено. Зараз там проводиться розмінування

Поки що відкрилася одна локація - з 1 червня працює "Долина альпак". Від Держпрому до Екопарку ходить безкоштовний автобус. Графік руху - тут.