У Харкові запустили ще один автобус. Як повідомили у прес-службі мерії, з сьогодні, 13 грудня, ходитиме маршрут №100е:

  • станція метро "Холодна гора" - вул. Полтавський Шлях - вул. Холодногірська - вул. Новий Побут (коло тролейбуса).

З цього району також ходить автобус №237е "Станція метро "Холодна Гора" - Липовий Гай", детальніше про його новий маршрут - тут.

З 7 грудня міський транспорт змінив графік роботи. Тепер автобуси, трамваї та тролейбуси виходять на маршрути з 5:30, це пов'язано з новим часом комендантської години в Харкові та області. Виняток - вихідні дні, коли більшості харків'ян не потрібно їхати на роботу: тоді електротранспорт ходить за іншим графіком.

У Харкові, як і по всій країні, готуються до можливих НП та блекауту у разі масованих ракетних обстрілів з боку РФ. На цей випадок у мерії розробили 34 спеціальні автобусні маршрути. Всі вони проходять повз станції метрополітену (де є пункти обігрівання), магазинів, ринків та лікарень. Для зручності пасажирів кінцевих пунктів багатьох маршрутів організовано на пл. Конституції.

Для організації роботи автобусів цими маршрутами знадобиться приблизно півтори години, всього на маршрутах курсуватимуть 83 автобуси. Карта та графік автобусних маршрутів на випадок блекауту - за посиланням.