Харків замітає снігом, водіїв попередили про небезпеку. У Службі автомобільних доріг Харківської області розповіли, що 8 грудня на дорогах можлива ожеледиця.

Водіїв закликають бути уважними за кермом та утриматися від поїздок на далекі відстані під час негоди. За потреби перечекати снігопад можна на майданчиках для відстою транспорту, розташованих уздовж державних доріг. Також цілодобово працює єдиний контакт-центр: +380674006080.

Ще вчора синоптики попереджали, що найближчими днями у місті та області очікується нестабільна погода, дощ зі снігом, а на дорогах буде дуже слизько.

Як повідомили у КП "Доррембуд", у прибиранні снігу з проїжджої частини та тротуарів у місті задіяно понад 100 машин та 129 працівників підприємства. За інформацією Департаменту житлово-комунального господарства, прибудинкові території житлових будинків упорядковують 1800 робітників КП "Харківблагоустрій". В очищенні дворів та внутрішньоквартальних доріг від снігу задіяно 49 одиниць автотракторної техніки. Крім того, 303 працівники СКП "Харківзеленбуд" прибирають пішохідні зони, парки, сквери та алеї. Для цього залучено 26 одиниць автотракторної техніки та 35 засобів малої механізації.

Фото: Павло Велицький/Об'єктив