У Харкові різко потеплішає. Тиждень розпочався з досить відчутних морозів – до мінус 10-ти. Але на вихідні синоптики обіцяють стрімке підвищення температури.

Сніг, що випав до ранку 8 грудня, не протримається на харківських вулицях довго. Все, що не встигне розтанути, мають змити дощі, які з невеликими перервами йтимуться з п'ятниці до кінця тижня.

У четвер мороз ще намагався утримати свої позиції, але не дуже впевнено. Якщо з ранку було -4°, то надвечір, за даними синоптиків, має початися підвищення температури.

9 грудня, п'ятниця

П'ятниця стане переломною. Стовпчик термометра подолає нульову позначку, але поки що зупиниться на +1°. Весь день буде хмарним. Зранку - дощ зі снігом, вдень - дрібний дощ, увечері дощ може посилитися. Вітер – 4-5 м/с.

10 грудня, субота

Тенденція на тимчасове потепління збережеться. Ранок розпочнеться з +1°. А до вечора температура підніметься на чотири градуси, до +5°. Нічний дрібний дощ має закінчитись до ранку. Але не надовго. У другій половині дня він відновиться і продовжиться до пізнього вечора. Вітер розганяється до 4-6 м/с.

11 грудня, неділя

День теплий, але не погожий - невеликий дощ йтиме весь день. Проте встановиться відносно тепла погода – від +4° до +6°. Швидкість вітру – 4-8 м/с.

Плюсова температура протримається до вівторка 13 грудня. У середу-четвер зима трохи відвоює свої позиції. Ночами мороз досягне 6 градусів. Але до вихідних синоптики знову обіцяють потепління. Щоправда, вже не таке радикальне, як цього тижня.