Минулої доби фахівці АТ "Харківобленерго" повернули світло близько 1100 домоволодінь у Дергачах та Барвінковому, селищах Вільхівка, Велика Бабка, Печеніги та Миронівка. Про це повідомили у прес-службі підприємства.

На підприємстві зазначили, що через бойові дії щодня сотні мешканців Харківської області залишаються без електропостачання.

"Щойно вщухають вибухи, енергетики оглядають обладнання та повітряні лінії електропередачі. Після виявлення пошкоджень негайно підключаються до аварійних робіт", - розповіли у АТ "Харківобленерго".

За даними енергетиків, сьогодні найскладніша ситуація – для ремонтних бригад Барвінківського, Дергачівського, Золочівського, Липецького та Чугуївського районів електромереж.

"З початку війни навіть трохи відпочити не вдається: відновлені мережі ворожа артилерія розбиває вщент по кілька разів поспіль. Однак у нас, енергетиків, терпіння більше, ніж у російського агресора снарядів та ракет", - запевнили в АТ "Харківобленерго".


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Нагадаємо, ремонтні бригади АТ "Харківобленерго" повернули світло в знеструмлену через обстріл частину Чугуєва. У ході усунення наслідків бойових дій було замінено перебитий уламками вибухів провід та пошкоджені опори повітряних ліній електропередачі. Енергетики відновили електропостачання понад 800 домоволодінь мешканців Чугуєва.