Харківський політех пропонує українським абітурієнтам, які виїхали до Німеччини отримати подвійний диплом. Як повідомили у прес-службі вишу, абітурієнти можуть стати учасниками програми подвійних дипломів із Магдебурзьким університетом Отто-фон-Геріке – OVGU (Німеччина).

Так, вже з другого курсу студентів НТУ "ХПІ" буде зараховано до німецького вишу, а за підсумками 4-річного успішного навчання отримають два дипломи бакалавра — Харківського політеху та OVGU.

Серед пріоритетних напрямів навчання – електротехніка, машинобудування та хімічна галузь. Така можливість – новий етап проекту DSG (Deutschsprachige Studiengänge), який реалізується українським та німецьким вишом уже п'ять років, - розповіли у НТУ "ХПІ".

Програма DSG2 (Deutschsprachige Studiengänge 2) передбачає вступ абітурієнтів на перший курс НТУ "ХПІ" у віддаленому форматі та онлайн-навчання протягом навчального року 2022/23. Починаючи із зимового семестру 2023 року, студенти будуть зараховані на перший курс Магдебурзького університету та продовжать навчання за програмою подвійних дипломів вже в Німеччині.


Внимание! Читайте нас в телеграм-канале Новости Status Quo
Там больше информации!


Для того щоб допомогти українським абітурієнтам та їхнім батькам, які перебувають у Німеччині, вступити до НТУ "ХПІ", університет відкриє офіс в OVGU. Він працюватиме з 25 липня до кінця серпня 2022 року. Тут абітурієнти зможуть отримати консультацію, допомогу з онлайн-поданням документів до НТУ «ХПІ», в оформленні документів та складанні мотиваційного листа для зарахування та інші послуги, пов'язані зі вступною кампанією.

Докладніше про те, як стати учасником програми подвійних дипломів, можна ознайомитись тут.