Харків'яни можуть безкоштовно отримати продуктові набори від "АТБ" або допомогти іншим отримати їх. Про це повідомили у Мінсоцполітики.

Платформа "єДопомога" розширює мережу партнерів для того, щоб більше людей із різних куточків України змогли отримати продуктову допомогу.

Тепер людина, яка потребує допомоги, може використати спеціальний сертифікат у всеукраїнській мережі супермаркетів "АТБ-Маркет". Благодійники з України та будь-якої країни світу можуть сплатити сертифікат на продукти для сімей, які потребують допомоги.

Як отримати допомогу

1. Зареєструйтесь на платформі.

2. Залишіть заявку на допомогу, обравши з переліку партнерів допомогу мережу супермаркетів АТБ.

3. Коли Благодійник вибере заявку та здійснить оплату, ви отримаєте код в електронному кабінеті на платформі та смс-повідомлення на номер мобільного телефону. Щоб скористатися допомогою, при купівлі товару на касі потрібно надати цифри коду із СМС або показати Підписку "єДопомога" зі штрих-кодом для сканування.

Як стати Благодійником

1. Перейдіть за посиланням на платформу.

2. Виберіть заявку, яку ви хочете закрити, та зручний номінал для оплати: 200, 500 чи 1000 гривень.

3. Оплатіть вибрану суму. Після оплати Заявник отримає смс-повідомлення та зможе скористатися підпискою на продукти протягом 30 календарних днів. Підписка на продукти є разовою та дійсна протягом 30 днів з дати оплати. Вона може бути використана лише для покупок (крім алкоголю та тютюнових виробів) у мережі супермаркетів "АТБ-Маркет" на підконтрольній Україні території.

Якщо людина не використовує сертифікат протягом місяця, платформа "єДопомога" інформує про це Благодійника. Тоді людина може надіслати допомогу новому заявникові.