На рахунки Держказначейства в Харківській області для добудови органного залу Харківської філармонії надійшло 10 млн.грн. Про це 26 травня на засіданні колегії Харківської облдержадміністрації (ХОДА) повідомив голова ХОДА Михайло Добкін. За його словами, всього на рахунки казначейства надійшло 12 млн.грн.

Як повідомив губернатор, ці кошти надійшли в рамках держсубвенції, яка запланована в розмірі 39 млн.600 тис.грн. Гроші виділяються для тих об'єктів, на які робила запит область і які затверджені постановою Кабміну.

Довідка "SQ". Цього року з держбюджету на потреби Харкова й області заплановані дві субвенції. Як повідомив раніше М.Добкін, одна субвенція у розмірі 39,6 млн.грн. уже розподілена. Відповідно до неї філармонія повинна отримати близько 10 млн.грн. До цієї субвенцію також включені витрати на завершення будівництва лікарні в Липцях, реконструкцію школи у Краснограді, будівництво котельні в Печенігах. У другій субвенції, що становить 150 млн.грн., На реконструкцію філармонії закладено 25 млн.грн. Решта коштів підуть на завершення будівництва другої черги міського хоспісу, будівництво Будинку культури в Печенігах та інші об'єкти.