"Час"
"Купив пацан "BMW" - і до побачення футбол". До минулої неділі Влада Піскуна знали, напевно, лише вболівальники футбольного клубу "Севастополь" і спортивні журналісти - він виявився першим майстром спорту міжнародного класу в цьому місті. Але з 11 годин 43 хвилин 21 листопада цього року він став відомий всій Україні - після того, як в Севастополі його "BMW-320і" вилетів на тротуар і насмерть збив молоду жінку з двома дітьми.

Читайте також у номері: "Жіноча, Маріїнська, українська". Про жіночі школи більшість з нас знає лише з книжок. І мало кому відомо, що традиція роздільного навчання збереглася в нашому обласному центрі. У центрі Харкова, на Римарській, розташована гімназія № 6, у якій і зараз, як у старі добрі часи, працюють жіночі класи.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Інкасаторів пограбували в помсту за "хамство" на дорозі?". Новина про черговий напад на авто банківської варти перелякала харків'ян не на жарт. Але понеділкові ПП, на щастя, обійшлося без жертв, та й почерк злочинців явно відрізнявся від колишніх кривавих драм.

Читайте також у номері: "Карантин школярам поки не світить". У навчальних закладах Харкова розгулялися віруси. Батьки дивуються: чому дітей не відправляють по домівках? Чи є передумови для позапланових канікул, дізнавався кореспондент "Комсомолки".

"Сьогодні"
"Машину харківських інкасаторів розбили вхолосту". У Харкові відбувся черговий напад на інкасаторів - найспокійніше і, мабуть, найлегше за 9 років. Якщо у 2001, 2004-2005 і в 2009-му банда вбивала інкасаторів, забираючи з місця десятки тисяч гривень, то у вівторок ніхто не постраждав, грошей не вкрали.

Читайте також у номері: "У Харкові роздають житло з мега-знижками". У Харкові 120 молодих сімей можуть претендувати на житло зі знижками. За програмою Кабміну "Доступне житло" держбюджет сплатить 30% вартості квартир у новобудові, інше - за свій рахунок. Головне - встигнути до 31 грудня 2010 року.