Компания "ВОЛЯ" информирует об изменении номеров абонентских договоровУ перших числах квітня 2011 р. білінгова система підприємства ТОВ "Харківські телекомунікаційні системи" об'єднується з єдиною білінговою системою компанії "Воля". Як результат, будуть стандартизовані технічні системи моніторингу якості послуг, запроваджені єдині стандарти обслуговування абонентів і додаткові сервіси та можливості.

У всіх абонентів "Харківських телекомунікаційних систем" зміниться номер договору.

До старого номеру договору автоматично додасться число 210 000 000 (наприклад, був номер 345612 - стане 210345612 або 4345612 - стане 214345612).

Символів у старому номері договору

Формат старого номера договору

Формат нового номера договору

7
Х ХХХ ХХХ

21Х ХХХ ХХХ

6
ХХХ ХХХ

210 ХХХ ХХХ

5
ХХ ХХХ

210 0ХХ ХХХ

4
Х ХХХ

210 00Х ХХХ

3
ХХХ

210 000 ХХХ

2
ХХ

210 000 0ХХ

1
Х

210 000 00Х

             Дві послуги "ВОЛІ" - один номер договору

Якщо абонент користувався двома послугами "ВОЛІ" і мав різні номери договорів, то тепер номер його договору на послугу інтернету автоматично буде присвоєно договору на послугу доступу до пакетів телепрограм. Так, новий номер договору на обидві послуги буде таким: № договору на послугу інтернету + 210 000 000.

 

Доступ до інтернету - без VPN підключення

 

З квітня 2011 р. абонентам, які для доступу в інтернет вводили логін і пароль (тобто підключалися через VPN), більше не потрібно буде це робити. Підключення до мережі буде відбуватися автоматично. Просимо Вас перевірити наступні налаштування комп'ютера або іншого пристрою, підключеного до нашої мережі:

1. У меню "Пуск" -> "Настройка" -> "Мережні підключення" вибрати підключення, яким Ви користуєтесь для доступу в інтернет.

2. У вікні, вибрати пункт меню "Протокол інтернету TCP/IP" і натиснути "Властивості".

3. У пунктах "Отримувати ІР - адрес" і "Отримувати ІР-адреса DNS - сервера" вибрати опцію "Отримувати автоматично".

Оплата - за новими номерами договорів

- З квітня при оплаті послуг компанії через банки, платіжні термінали та Інтернет-системи, потрібно буде використовувати саме новий номер договору, оскільки старі номери не будуть розпізнаватися.

- Кожен абонент отримає новий пароль для входу на Портал абонента: http://portal.volia.com - зручний інструмент абонентської підтримки, який дозволяє абонентам самостійно стежити і керувати споживанням отримуваних послуг. Новий пароль буде висланий на контактну електронну адресу абонента. Його також можна буде отримати за зверненням до колл-центру або контакт-центру компанії. На Порталі абонента в розділі "Управління послугами" власники карток банків "Райффазен Аваль", "Фінанси та Кредит" і "Укрсіббанк" можуть оплачувати послуги без комісії.

Увага! Паперові рахунки з оновленими номерами договорів будуть доставлені кожному абоненту кур'єрською поштою в поштову скриньку.

У разі виникнення заборгованості з послуг звертайтеся до контакт-центрів за адресами: пр. Леніна, 40 (Павлово поле), вул. Полтавський шлях, 152 (ст. метро Холодна гора), пр. 50 річчя ВЛКСМ, 56 (Салтівка) - без обідніх перерв, вихідний - неділя. Консультанти нададуть інформацію щодо нового номера договору і допоможуть поповнити рахунок через платіжний термінал, встановлений у контакт-центрах "ВОЛІ" (оплата без комісії).

Спеціально на час переходу на нову білінгову систему буде подвоєно кількість телефонних ліній call-центру (т. 766-33-33).

Для оперативності й зручності оплачуйте послуги "ВОЛІ" через:
- платіжні термінали "AlfaPay", "CityPay", ОСМП, "EasySoft" (адреси терміналів вказані за посиланням: http://kharkov.volia.com/support/pay);
- системи електронних платежів "Portmone", "Webmoney" і "Money.UA" (детально http://kharkov.volia.com/support/online)

- А також через банківські установи, оплата через які відбувається без комісії: http://kharkov.volia.com/support/bank

Компанія "Воля" гарантує, що оплата, здійснена Вами через будь-яку з перерахованих систем, буде зарахована на особовий рахунок відповідної послуги. Жодної копійки із сплачених вами грошей не загубиться. Консультанти компанії обов'язково допоможуть у разі виникнення питань.