Дело купянского учителя, обвиняемого в педофилии, направили в судПрокуратура Харківської області направила до суду кримінальну справу за звинуваченням у педофілії вчителя і класного керівника Куп'янської загальноосвітньої школи. Про це 23 листопада повідомив офіційний сайт прокуратури Харківської області.

Педагога підозрюють у скоєнні злочинів за ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом відносно малолітніх), ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу Україні. Слідством встановлено, що учитель протягом 2011 р. розбещував неповнолітніх учнів, які до нього приходили, і задовольняв свою статеву пристрасть неприродним шляхом. Деякі з учнів, які приходили до нього, не досягли 16-річного віку. Якщо провину вчителя доведуть, йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.

Довідка "SQ". Співробітники міліції 20 вересня затримали вчителя однієї зі шкіл Куп'янська (Харківська обл.), який підозрюється в розбещенні неповнолітніх. З моменту затримання підозрюваний знаходився в Дергачівському ІТУ. 23 вересня, перебуваючи в ІТУ, він двічі намагався вбити собі в голову металевий шуруп, використовуючи для цього Біблію, проте його врятували і доправили до лікарні.

Попередньо було встановлено, що підозрюваний протягом останніх півтора років у себе вдома вступав у неприродний статевий зв'язок з неповнолітніми хлопчиками. Приблизна кількість потерпілих - близько 15 осіб. Під час інтимних відносин підозрюваний фотографував учнів і примушував їх займатися сексом один з одним, знімаючи і це. Кримінальну справу було порушено за ч.1 ст. 153 Кримінального кодексу України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом; карається позбавленням волі терміном до п'яти років).