Купянский учитель, подозреваемый в педофилии, пытался повеситься в СИЗОУчитель Куп'янської загальноосвітньої школи, затриманий наприкінці вересня за підозрою в педофілії, намагався повіситися в Харківському СІЗО. Про це 10 січня повідомили "SQ" у прес-службі управління Державної пенітенціарної служби України в Харківській області.

Затриманий намагався повіситися в кінці грудня за допомогою власної сорочки, але співробітники СІЗО вчасно помітили це і врятували його.

Нагадаємо, до переведення в СІЗО, перебуваючи в Дергачівському ІТТ, затриманий двічі намагався вбити собі в голову металевий шуруп, використовуючи для цього Біблію, проте його врятували.

Довідка "SQ". Співробітники міліції 20 вересня затримали вчителя однієї зі шкіл Куп'янська (Харківська обл.), який підозрюється в розбещенні неповнолітніх. Педагога підозрюють у скоєнні злочинів за ч.3 ст.153 (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом відносно малолітніх), ч.1 ст.156 (розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

За версією слідства, учитель протягом 2011 р. розбещував неповнолітніх учнів, які до нього приходили, і задовольняв свою статеву пристрасть неприродним шляхом. Деякі з учнів, які  приходили до нього, не досягли 16-річного віку. За версією слідства, підозрюваний протягом останніх півтора років у себе вдома вступав у неприродний статевий зв'язок з неповнолітніми хлопчиками. Приблизна кількість потерпілих - близько 15 осіб. Під час інтимних відносин підозрюваний фотографував учнів і примушував їх займатися сексом один з одним, знімаючи і це.

Якщо провину вчителя доведуть, йому загрожує від 10 до 15 років позбавлення волі.