"Вечірній Харків"
"Дитячі гроші з'їсть інфляція?". Влада вкотре вирішила простимулювати народжуваність в Україні - сім'ї, в яких після Нового року з'явиться малюк, можливо, отримають матеріальну допомогу, що вдвічі перевищує нинішні виплати. Однак, щоб скоротити навантаження на бюджет, законопроект передбачає збільшити і терміни виплати цієї допомоги- теж у два рази.

Читайте також у номері: "Харківська "Мафія" заговорила по-англійськи". щомісяця в одному з книжкових магазинів харківський клуб "Мафія" збирає любителів цієї гри що з кожним роком набирає популярнсті. Сюди приходять не тільки розважитися в компанії друзів, а й попрактикуватися у знанні англійської, адже гра проходить на іноземній мові.

"Час"
"Рижовський парк: засуджена пам'ятка?". Є в Пісочині пам'ятка, якою могли б пишатися мешканці не тільки цього селища, а й усієї Харківщини, а може і країни, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Трамвай тут більше не йде". Сьогодні припинено рух трамваїв усіх видів призначення вул. Клочківською від вул. Полтавський Шлях до Бурсацького узвозу і вул. Піскуновською - від Бурсацького узвозу до пров. Піскуновського.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Лісництва зрубають 94 000 ялинок і сосен". До Нового року залишилося трохи більше місяця. Кореспондент "Комсомолки" дізнавався, чи не буде дефіциту святкових дерев у зв'язку з незвичайно спекотним літом і скільки цього року коштують ялинки.

Читайте також у номері: "У дитини отруєння через іграшки в дитячому саду?". До редакції "КП" звернулася мама, яка підозрює, що її донька потрапила до лікарні із сильним нападом алергії, "поспілкувавшись" з новими іграшками, купленими для малюків на ринку.

"Сьогодні"
"У середу Кернесу дадуть"ланцюг" і посвідчення". Завтра Харків передостаннім серед українських міст (позаду - тільки Запоріжжя) обзаведеться нарешті повноправним мером! На першій сесії міськради VI скликання Геннадій Кернес вступить у свої законні права: отримає символ влади міського голови, посвідчення мера і зачитає присягу.

Читайте також у номері: "Центр Харкова "зачищають" від трамваїв". У Харкові продовжують убивати трамвай. На цей раз дійшли руки до одних з найстаріших трамвайних колій у місті на ділянці від Полтавського шляху (по вул. Клочківській) до Бурсацького узвозу та пров. Піскуновського. Чиновники наполягають, що демонтаж трамвайного полотна тільки покращить рух автомобільного транспорту. Водії, які залишили на старих рейках не одну підвіску і колесо, радіють. Невдоволені лише пасажири, які добиралися до Центрального ринку трамваєм № 7.