У вестибюлі № 1 станції метро "Холодна Гора" (вихід до вул. Пермської) старі турнікети замінили на нові модернізовані пристрої пропуску пасажирів. Про це повідомив офіційний сайт Харківської міськради. Крім того, в цьому вестибюлі встановили ще два додаткових турнікети. Тепер тут дев'ять турнікетів приймають як жетони, так і безконтактні картки.

Довідка "SQ". Після відкриття на виході зі станції метро "Холодна Гора" пересадочного терміналу "метро-автобус" між першим і другим вестибюлями станції відбувся перерозподіл пасажиропотоків. Якщо раніше вестибюль № 1 (вихід до вул. Пермської) брав 28% пасажирів, а вестибюль № 2 (до маг. "Київський") - 72%, то зараз розподіл став рівномірним- 50/50 (по 30 тис. пасажирів на добу ). Таким чином, як зазначають у міськраді, вхід на станцію став більш комфортним, однак потрібні були додаткові заходи щодо організації пропуску пасажирів.

Щодня через вестибюлі № 1 і № 2 станції метро "Холодна Гора" проходить близько 60 тис. пасажирів. Встановлення нових турнікетів у вестибюлі № 2 заплановане на березень.