"Вечірній Харків"
"Громадський транспорт залишається недоступним для колясочників". Прості для здорової людини справи для людей з обмеженими фізичними можливостями стають не просто складним, а практично нездійсненним завданням. Щоб зрозуміти, як їм доводиться, кореспондент газети спробував дістатися зі спального району до центру міста в інвалідному кріслі.

Читайте також у номері: "Мороз може вдарити по бруньках". Нинішній аномально теплий листопад "обдурив" рослини: розцвіли фіалки і кульбаби, а бруньки на деревах повірили сонцю і набухли. Але фахівці запевняють, що приводу для занепокоєння немає: якщо раптом не вдарять люті морози, на майбутньому врожаї це ніяк не позначиться.

"Час"
"У нинішнього парламенту ще два роки реформаторської "фори"?". Конституційний суд України дав позитивний висновок щодо законопроекту про внесення змін до Конституції, що передбачають проведення чергових парламентських виборів у жовтні 2012 р. і президентських - у березні 2015 р.

"Слобідський край"

"Будь-яка погода - благодать". 19 листопада своє професійне свято відзначають представники однієї з найдавніших професій - українські метеорологи.

Читайте також у номері статтю "Велика Бабка: найфеміністичніше село Харківської області", яка продовжує цикл публікацій про села Харківської області з незвичайними назвами.