"Вечірній Харків"
"Ціни на бензин ростуть щодня". У зв'язку з підвищенням вартості нафтопродуктів у роздрібних мережах Антимонопольний комітет почав перевірки великих нафтотрейдерів. Однак розслідування комітету не зупинило зростання цін на бензин і дизельне паливо. На харківських заправках цифри на табло змінюються мало не щодня, стверджує автор статті.

Читайте також у номері: "Робочі страждають від шуму та хімії". Харківські промислові гіганти поплатилися за те, що не забезпечили своїм працівникам безпечні умови праці. За даними Харківської обласної санепідемстанції, за 9 місяців 2010 р. у нашій області зареєстровано 130 випадків хронічних професійних захворювань. Серед постраждалих від недотримання підприємствами санітарного законодавства - 44 жінки.

"Час"
"Сьогодні в Харкові - день без таксі". Якщо вам терміново треба їхати куди-небудь на таксі, викликати машину буде не дуже просто - з 8.00 до 16.00 переважна більшість служб замовлення приймати не буде. Таксисти вирішили приєднатися до всеукраїнської акції протесту підприємців проти нового, на їхню думку, абсолютно варварського Податкового кодексу.

Читайте також у номері: "Чистого неба!". 80-річчя Харківського університету Повітряних сил ім. І.М.Кожедуба, яке припало на минулу п'ятницю, харківські підкорювачі неба відзначили з розмахом, відзначає автор публікації.

"Сьогодні"
"У Харкові на хабарі погоріла забобонна суддя". Жінка не просто брала гроші за вирішення справ, а й гладила доларами щоденник, притягаючи багатство.

Читайте також у номері: "Добкіна сватають у міністри ЖКГ". Адміністративна реформа, яку уряд повинен провести до кінця року, схоже, може відгукнутися і в Харкові. Ще з літа в обладміністрації ходять наполегливі чутки про можливе переведення губернатора Михайла Добкіна на підвищення в Київ. Мовляв, тандем "Добкін-Кернес" не влаштовує багатьох високопоставлених столичних партійців. Однак в останні дні в будівлі на Сумській, 64 усе частіше повторюють, що переїзд головного регіонала області - питання вирішене. У столиці Михайло Добкін, найімовірніше, очолить одне з міністерств. Не виключено, що нове, стверджує автор статті.