"Вечірній Харків"
"Грип харків'янам уже не страшний?". Цього року до Харкова завітають грип А і В. Медики припускають, що захворюваність буде нижчою, ніж минулого року: у харків'ян уже виробився захист проти цих вірусів.

Читайте також у номері: "У водія маршрутки з'явився "фан-клуб". Світломузика і телевізор в салоні маршрутного таксі, безтурботні метелики на стелі і ввічливий, усміхнений водій, який задався благою метою піднімати настрій кожному своєму пасажиру - таку картину бачать щоранку, сідаючи в автобус, мешканці селища Жуковського, стверджує автор статті.

"Час"
"Наказано: померти. Але Ізюмський комбінат хлібопродуктів буде боротися за життя". Для деяких людей різниця в одне-єдине слово - дистанція величезного розміру. Як між життям і смертю. Це навіть не "стратити не можна помилувати". Ізюмський комбікормовий комбінат відчув це на собі, стверджує автор публікації.

Читайте також у номері: "Влада в Харкові: Партія регіонів і трішки опозиції". Міська виборча комісія оприлюднила списки кандидатів, які перемогли на виборах харківської міської ради.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Голова Зміївського району готовий поплавати, а віце-мер Чугуєва поганяти м'яча". Напередодні старту Спартакіади для держслужбовців кореспондент "Комсомолки" дізнавався, як наші чиновники ставляться до спорту і чи будуть брати участь у змаганнях, які відбудуться з 19 до 21 листопада.

Читайте також у номері: "Тепла осінь повертає кліщів на полювання". Через незвично високу для листопада температуру в Харкові й області знову активізувалися небезпечні кровососи. Тому, прогулюючись парками й алеями, а особливо - виїжджаючи на природу, потрібно бути готовим до того, що один з цих переносників хвороб може виявитися на вашій шкірі.

"Сьогодні"
"Харківська міськрада: хто є хто в новому складі депутатів". Харківські обранці готуються до першого "запливу". Вже в кінці листопада 100 новообраних депутатів зберуться вперше в сесійній залі. "Сьогодні" вирішила накреслити портрет оновленої міськради. І перше, що впадає в очі, - це скликання серйозно помолодшало, порівняно минулого.

Читайте також у номері: "Харківські ВНЗ почали вербувати абітурієнтів".  На харківські виші чекає нелегка боротьба за абітурієнтів. У травні буде в три рази менше випускників, ніж зазвичай, - шкільну лаву покинуть усього 2743 одинадцятикласники, тоді як 2010 р. випускалися 8724 учнів.

"Слобідський край"
"Суспільство потребує оздоровлення". 9 листопада відбулося перше засідання регіональної комісії з питань захисту суспільної моралі Харківської області в оновленому складі за участю Василя Костицького та заступника голови облдержадміністрації Євгена Савіна.

Читайте також у номері: "Спортивне свято, що єднає дітей І батьків". Малі олімпійські ігри - харківський ексклюзив. Цього року поборотися за перемогу можуть не лише школярі Харкова, а й діти з найвіддаленіших куточків області.