"Вечірній Харків"
"Браковані" пси не визнають авторитетів ". Непланових цуценят, яких продавці видають за породистих, стає все більше - недорогі тварини користуються попитом. Але така економія чревата: собаки з "коктейлем" в крові часто виявляються хворими і дуже непередбачуваними, попереджають фахівці.

Читайте також у номері: "Причини отруєння курсантів поки невідомі". У Харківському університеті Повітряних сил імені Івана Кожедуба відбувся спалах кишкової інфекції, у результаті були госпіталізовані 39 курсантів.

"Час"
"У Харкові буде новий начальник міліції". З понеділка виконуючим обов'язки начальника Харківського міського управління міліції ГУ МВС України в Харківській області є Ігор Болюх.

Читайте також у номері: "Пасажирів по осені рахують". Період літніх відпусток для більшості наших співгромадян - це пора безтурботного відпочинку та дозвільного проведення часу. А для залізничників - навпаки: відповідальне випробування багаторазовим зростанням пасажиропотоку. Днями при підбитті підсумків літніх "жнив" колектив станції "Харків-Пасажирський" був удостоєний почесного диплома "Кращий колектив із забезпечення літніх перевезень 2010 року".

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Завтра починається реєстрація на пробне тестування". Фахівці радять: щоб добре підготуватися до зовнішнього оцінювання знань, потрібно не тільки побувати на цій "генеральній репетиції", але і вирішити завдання, які будуть доступні на сайті РЦОЯО з грудня.

Читайте також у номері: "У Червоному Осколі заборонили промисел риби". Поки що це захід тимчасовий, але коли промисловий лов відновлять, ніхто не знає. Фахівці впевнені: якщо тут не навести лад, скоро у водосховищі нічого буде ловити.

"Сьогодні"
"Кернес присягне в День подяки". Післявиборча гарячка потихеньку починає стихати, але ще два тижні Харків буде без нового-старого мера, відзначає автор статті.

Читайте також у номері: "Нові мега-автобуси в Харкові пустять в аеропорт і на Олексіївку". До Харкова прибули перші автобуси для Євро-2012. Поки зі Львова приїхали вісім зелених низькопольних красенів. Але вже за тиждень, обіцяють у міськраді, прибудуть інші з першої партії, ще 8 штук. До 2011 р. по місту почнуть колесити вже 300 новеньких автобусів і тролейбусів, відзначає автор статті.

"Слобідський край"
"Євроавтобуси" прибули до Харкова ". Шістнадцять нових автобусів марки ЛАЗ А-183 прибули до Харкова. Вісім з них презентували 8 листопада на площі Конституції.

Читайте також в номері статтю "Сергій Чернов: Ми хочемо привернути уваг сільної половини людства до проблеми виховання дітей", яка представляє собою інтерв'ю з головою Харківської облради Сергієм Черновим про результати проведення конкурсу "Ось він який, мій ТАТО!".