Автобусное сообщение между Белгородской и Харьковской областями возобновлено Автобусне сполучення між Бєлгородською областю Росії та Харківською областю від сьогодні відновлене. Про це в ефірі обласного радіо заявив голова Харківської облдержадміністрації (ХОДА) Михайло Добкін, передав офіційний сайт ХОДА. Він зазначив, що 8-9 місяців тому рух автобусів було припинено через зміни в російському законодавстві, і відтоді питання відновлення маршрутів "стояло дуже гостро і для бєлгородської, і для харківської сторін".

"У телефонній розмові з керівником Бєлгородської області Євгеном Савченко ми домовилися вирішити це питання самостійно, фактично, вольовим рішенням усунувши безліч чиновницьких бар'єрів на шляху до правди", - зазначив губернатор.

Довідка "SQ". 5 листопада в Харкові на зустрічі з губернатором Бєлгородської області Є.Савченком М.Добкін повідомив, що найближчим часом планується відновити низку транспортних маршрутів з Харківської обл. до Бєлгородської обл.

За сприяння митних та прикордонних служб планувалося відновити транспортне сполучення за маршрутами Харків - Олександрівка (Україна) - Безіменне - Гайворон (Росія), Харків - Журавлівка (Україна) - Журавлівка (Росія) - Стрілеча (Україна), Харків - Бударки (Україна) - Тишанка (Росія) - П'ятницьке (Росія) через Землянки (України).