"Час"
"Місцеві вибори: перші результати та попередні підсумки". Учора на 14.00 Харківська міська територіальна виборча комісія опрацювала 48,91% бюлетенів - це 292 дільниці (всього їх в обласному центрі 597). Розрив між кандидатом від Партії регіонів Геннадієм Кернесом і кандидатом від "Батьківщини" Арсеном Аваковим становив до 1,84%.

Читайте також у номері: "Винахідник і інвестор: у пошуку один одного". Дивлячись на "поведінку" цін на газ і бензин, все більше наших співвітчизників замислюються про доступні для них способи енергозбереження, стверджує автор статті.

"Комсомольська правда" в Україні "(харківський випуск)
"Чого чекають від нового мера в різних районах Харкова". Час до оголошення результатів виборів кореспонденти "Комсомолки" вирішили провести з користю. Опитавши мешканців міста, ми склали список першочергових справ для нового градоначальника. Перелік, звичайно ж, не є вичерпним. Доповнити його власними побажаннями газета пропонує усім читачам.

Читайте також у номері: "Маршрутки здорожчають, як тільки оголосять результати виборів". За словами перевізників, ціни підстрибнуть десь на 25 копійок, а подекуди - і на гривню.

"Сьогодні"
"Ім'я мера Харкова назвуть у п'ятницю". Харків продовжує жити у тяжкому томлінні. Розрив між Геннадієм Кернесом і Арсеном Аваковим залишається стабільно малим, але міськвиборчком далекий від підбиття підсумків. Не дочекавшись офіційних цифр, деякі політики почали поздоровляти в. о. мера, а "Батьківщина" готується опротестовувати результати по 50 дільницям.

Читайте також у номері: "У Харкові туристів навчать доїти корів і ліпити вареники". Спеціально для європейців Харківська область розробляє незвичайні маршрути. "Брати" туристів будемо не тільки класичними турами на батьківщину Рєпіна до Чугуєва або до Шарівського замку, але і царською в'язницею, козацьким майданом і навіть майстер-класами з ліплення вареників і доїння корів.