Голова Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсен Аваков буде балотуватися на пост харківського міського голови. Про це він заявив у телепрограмі "Акценти". "Щоб припинити різні спекуляції, яких дуже багато з'явилося в таборі моїх конкурентів і опонентів, хочу сказати - звичайно ж, я буду брати участь у виборах міського голови і без сумніву буду намагатися перемогти і реалізувати ваші найкращі очікування", - заявив А.Аваков.

Довідка "SQ". Програма "Акценти" після перерви почала виходити в ефір на телеканалах "Фора", "АТВ/К" і "7 канал". Раніше "Акценти" виходили в ефірі каналу "ОТБ" Харківської державної обласної телерадіокомпанії.

Чергові вибори до місцевих рад, а також міських, селищних та сільських голів призначені в Україні на 31 жовтня. Про те, що вони будуть балотуватися на посаду харківського міського голови заявили в.о. мера Геннадій Кернес, керівник громадської організації "Харківські сузір'я" Андрій Білогрищенко і голова обласної організацій ВО "Свобода" Ігор Швайка.