А.Аваков зарегистрирован председателем облорганизации "Батьківщини"

Арсен Аваков зареєстрований головою Харківської обласної організації (ХОО) партії "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина". Про це повідомили "SQ" у Головному управлінні юстиції в Харківській області.

 

За даними управління, інформацію про зміни в керівному складі ХОО "Батьківщини", у тому числі про обрання головою А.Авакова, було взято до відома увечері 6 вересня. Так, А.Аваков був офіційно визнаний головою облорганізації.

Довідка "SQ". Як повідомив 6 вересня офіційний сайт Блоку Юлії Тимошенко, ГУ юстиції в Харківській області відмовилося реєструвати А.Авакова як нового голову ХОО ВО "Батьківщина". Як заявила заступник голови ХОО з політико-правових питань С.Семко, посадові особи управління "діють з перевищенням службових повноважень, зловживаючи владою та службовим становищем".

Харківське облуправління юстиції спростувало інформацію про відмову реєструвати А.Авакова як голову ХОО "Батьківщини". Того ж дня начальник ГУ юстиції Сергій Мохончук заявив, що А.Аваков буде зареєстрований головою облорганізації "Батьківщини" до кінця робочого дня.

21 квітня А.Аваков був призначений в.о. голови ХОО ВО "Батьківщина". 29 червня на партконференції ХОО А.Аваков був обраний головою облорганізації партії.