КП «Харківспецбуд» з початку повномасштабного вторгнення провело різного роду роботи у 6 389 будинках. У квадратних метрах - це майже 215 тисяч, - повідомив директор підприємства Богдан Долина.

"Із цієї кількості - 146, 5 тисяч квадратних метрів - закриття контурів. Майже 30 тисяч квадратних метрів - роботи з очищення підвалів. Додам ще трохи цифр, але важливих, адже вони стосуються ремонту дахів. 15 600 та 8 355 квадратних метрів - відновлення жорсткої та мʼякої покрівлі. Важливо відзначити, що це вже не просто ремонтні роботи після ворожих прильотів, а й ті, що були у планах. І 8 520 квадратних метрів - ремонт стін фасадів та цоколів, решта - інші види", - сказав він.

Керівник підприємства відзначив, що це великий обʼєкт робіт, працівники докладали надзвичайних зусиль.

"Ці люди ризикували власним життям на початку війни, але намагалися якомога оперативніше та якісніше реагувати на всі виклики, які стояли перед ними. Ми всім колективом твердо знаємо, що й надалі спільними зусиллями відбудуємо наше рідне місто, адже воно має надзвичайно сильного керівника, міського голову Ігоря Терехова, який ухвалює стратегічно важливі рішення для цього та залучає міжнародну спільноту. Ми пишаємося, який шлях пройшли разом і ще пройдемо", -, підкреслив Богдан Долина.

1 2 3 4