У Харківській області знищили техніку і близько 60 окупантів. Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Аеророзвідка Держприкордонслужби виявила зосередження окупантів та їхньої техніки. Ліквідовано танк, броньований автомобіль «Тигр», дві вантажівки, а також близько 60 чоловік особового складу армії РФ.

Важливість дронів стала зрозуміла не тільки в українсько-російській війні, але в ній вони відіграють досить помітну роль. В Україні безпілотники взагалі стали одним із символів війни - "Байрактарами" називають тварин, присвячують їм пісні. Військові експерти вважають, що безпілотна техніка розвивається так швидко, що через неї люди на полях бою будуть ставати все більш вразливою мішенню, а самі дрони-все менш уразливими для ППО.

Локацію удару на відео зі зрозумілих причин прикордонники не назвали, але це буде чергова точка в Харківській області, де будуть тіла окупантів, якщо їх не перевезуть - бо самі росіяни не забирають тіла своїх співвітчизників. Як розповіли в поліції Харківської області, з початку війни було лише кілька випадків, коли це відбувалося.

"Це може бути пов'язано з виплатами, з приховуванням інформації про кількість загиблих, з чим завгодно, але це факт, який у нас чітко доведений. Росіяни своїх убитих з поля бою не забирають!",- заявив начальник поліції Харківщини Володимир Тимошко.