Росіяни знову намагалися піти в атаку на Харківщині. У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про спробу настання російських військ у районі села Крохмальне.

Невелике село, яке знаходиться за 30 кілометрів на південному сході від Куп'янська, росіяни атакували і позавчора, 27 березня. У цьому ж районі 28 березня велося наступ на села Стельмахівка та Новоселівка, що на Луганщині, на адміністративному кордоні з Харківською областю.

ЗСУ відбили всі атаки.

1

Британська розвідка повідомляла про плани російських військ знову опанувати Куп'янськом. Ці плани пов'язуються з активністю на лінії Сватово-Кременна на Луганщині. Село Крохмальне знаходиться на лінії між Куп'янськом та Сватовим приблизно на рівній відстані від цих міст.

На Куп'янському напрямку вчора російська артилерія обстріляла Кам'янку, Красне Перше, Фіголовку, Новомлинськ, Кутьківку, Дворічну, Західну, Ольшану, Кислівку, Берестове.

На Слобожанському напрямку війська РФ обстріляли Тимофіївку, Червону Зорю, Ветеринарне, Стрілеччю, Глибоке, Красне, Старицю, Огірцеве, Комісарове, Устинівку, Ольховатку.

28 березня війська РФ завдали удару ракетами С-300 по Богодухову. Ракета впала біля городів, чоловік похилого віку отримав контузію.

Ще одна ділянка фронту, на якій російські війська виявляють періодичну активність, - район сел. Дворічна. Тут уже понад три місяці росіяни безуспішно штурмують село Гряниківка.