У Харкові на смерть збито пішохід. За даними поліції, аварія сталася вчора, 27 вересня, о 13.40 на проспекті Героя Харкова.

Там водій ВАЗ-21104 скоїв наїзд на пішохода, який перебігав проїжджу частину у невстановленому місці.

40-річний постраждалий від отриманих травм помер.

У місті збільшується кількість автомобілів та людей. Зростає активність на дорогах, що автоматично веде до зростання кількості ДТП. 26 жовтня на Салтівці водій "БМВ-187" збив чоловіка, який переходив проїжджу частину біля нерегульованого пішохідного переходу. Від отриманих травм 28-річна людина померла на місці.

Також у Харкові триває судовий розгляд однієї з найрезонансніших ДТП останніх років за участю неповнолітнього Миколи Харківського. Аварія сталася 26 жовтня 2021 року в районі перехрестя вулиць Гагаріна та Одеської. 16-річний водій Infiniti на високій швидкості намагався перетнути перехрестя на червоний сигнал світлофора та зіткнувся з автомобілем Chevrolet. На місці ДТП загинув 58-річний водій Шевроле. Трьох пасажирів Infiniti - двох хлопців 19 років і 16-річну дівчину - з тяжкими травмами доправили до лікарні. Після ДТП підліток на Infiniti запевняв, що його "відмажуть" від відповідальності. Усі подробиці про резонансну ДТП із "минулого життя" зібрані в цьому матеріалі.